I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu „SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY” (200 g)

Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su kitais užkandžiais.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai; saulėgrąžų aliejus; itališkas aukščiausios kokybės pirmojo
spaudimo alyvuogių aliejus (2%); druska (2%); alaus mielės; dehidratuotas rozmarinas; salyklo
kviečių miltai.
Sudėtyje gali būti pieno, sezamo sėklų, sojos ir garstyčių pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1764 kJ/419 kcal

Iš viso riebalų 12 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g

Iš viso angliavandenių 67 g

Iš kurių cukrus 2,4 g

Baltymai 9,6 g

Druska 2 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (<15°C temperatūroje, <65% santykinės drėgmės).

Kilmės šalis: Italija

2,39 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu "SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY" (200 g)
2,39 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis