I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu „SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY” (200 g)

Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su kitais užkandžiais.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai; saulėgrąžų aliejus; itališkas aukščiausios kokybės pirmojo
spaudimo alyvuogių aliejus (2%); druska (2%); alaus mielės; dehidratuotas rozmarinas; salyklo
kviečių miltai.
Sudėtyje gali būti pieno, sezamo sėklų, sojos ir garstyčių pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1764 kJ/419 kcal

Iš viso riebalų 12 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g

Iš viso angliavandenių 67 g

Iš kurių cukrus 2,4 g

Baltymai 9,6 g

Druska 2 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (<15°C temperatūroje, <65% santykinės drėgmės).

Kilmės šalis: Italija

2,25 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu "SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY" (200 g)
2,25 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis