I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, o kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu kiaušininio glaisto sluoksniu, todėl jos ne taip greitai sugeria įdaro drėgmę. Tartaletės yra iškeptos, jas galima naudoti vos tik atšildžius. Puikiai tinka šventiniams užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Jas taip pat galima užkepti ir pasigaminti greitų karštų užkandžių, pvz. tokių kaip kišas ir pan. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai; sviestas; cukrus; pomidorai; kiaušiniai; augalinis aliejus (sojų); druska; svogūnų pudra; žolelės; juodieji pipirai; glazūra: kiaušiniai.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1 924KJ / 460 Kcal

Iš viso riebalų 26,4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,3 g

Iš viso angliavandenių 49,4 g

Iš kurių cukrus 7,6 g

Iš viso baltymų 6,7 g

Druska 1,48 g

Tartaletės išmatavimai: 35 x 10 mm

Kiekis: padėklas su 42 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje.

Kilmės šalis: Prancūzija.

19,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
19,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis