I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Žaliosios citrinos skonio nuga su kepintais KIKOS kukurūzais ir lazdyno riešutų praline (140 g)

Nuga gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą nuo 1775 metų. Žaliosios citrinos nuga su kepintais kukurūzais ir lazdyno riešutų praline išsiskiria savo skoniu ir tekstūra. Šokolado švelnumas susijungia su kukuruzų ir riešutų traškumu sukurdami įstabų skonių derinį.

Sudedamosios dalys: juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), „kikos“ (18,8 %) (kukurūzai, saulėgrąžų aliejus, druska), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kvapioji medžiaga), lazdyno riešutai, cukrus, kakavos sviestas, saulėgrąžų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, žaliosios citrinos esencija (0,1 %).

Sudėtyje gali būti kitų riešutų, kiaušinių, glitimo ir sulfitų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2311 KJ / 554 Kcal

Iš viso riebalų 34 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g

Iš viso angliavandenių 54 g

Iš kurių cukrus 34 g

Iš viso baltymų 6,3 g

Druska 0,05 g

Grynasis kiekis 140 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

8,98 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Žaliosios citrinos skonio nuga su kepintais KIKOS kukurūzais ir lazdyno riešutų praline (140 g)
8,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis