I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodasis šokoladas (60%) su vanile karšto šokolado gamybai (300 g)

Juodasis šokoladas skirtas karšto šokolado gamybai. Klasikinis skonis papildytas vanile sukuria šildantį ir jaukumo suteikiantį skonį. Šokoladas gaminamas iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą.

Naudojimas:

Užvirinkite 1 l pieno, sudėkite pasmulkintą šokoladą (300 g) ir maišant ištirpinkite. Jei norite tirštos tekstūros karšto šokolado, pieno kiekį sumažinkite iki 500-600 ml.

 

Sudedamosios dalys: kakavos pasta; cukrus; ryžių miltai; kakavos milteliai; vanilės milteliai (0,1%).

Min. kakavos sausųjų medžiagų keikis – 60%.

Sudėtyje gali būti pieno, sojų ir kitų riešutų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2348 KJ / 563 Kcal

Iš viso riebalų 31 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g

Iš viso angliavandenių 56 g

Iš kurių cukrus 32 g

Iš viso baltymų 8,5 g

Druska <0,01 g

Grynasis kiekis 300 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

8,98 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Juodasis šokoladas (60%) su vanile karšto šokolado gamybai (300 g)
8,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis