Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/VD4XA-salsaverde.png)
Žaliasis padažas GREEN SAUCE (190 g)
Šis tradicinis itališkas padažas gaminamas iš žaliųjų saldžiųjų paprikų, petražolių, kaparėlių, ančiuvių ir aliejaus. Idealiai tinka su mėsos patiekalais, mėsainiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C54XA-fuoco.png)
Aitriųjų paprikų padažas HOT CHILI PAPPER (190 g)
Tipiškas Kalabrijos padažas, stipraus, bet gerai subalansuoto skonio. Gaminamas iš itališkų aitriųjų paprikų, šviežių pievagrybių, džiovintų pomidorų, baklažanų ir artišokų.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CR4XA-arabiata.png)
Aštrus pomidorų padažas ARRABBIATA SAUCE (190 g)
Aštrus pomidorų padažas kilęs iš Romos ir užkariavęs visą pasaulį. Gaminamas tik iš aukščiausios kokybės produktų ir itališkų pomidorų. Puikiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C34XA-confezione.png)
Šviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CG4XA-confezione.png)
Džiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Figu-confit.jpg)
Spanguolių confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Spanguolių confit - nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Mangu-confit.jpg)
Mangų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Figu-confit.jpg)
Figų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Figų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Perzik-Aalbessen-LQ.jpg)
Persikų ir raudonųjų serbentų džemas (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Persikų ir raudonųjų serbentų džemas - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Melynes-zalioji-citrina.jpg)
Mėlynių ir žaliųjų citrinų džemas (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mėlynių ir citrinų džemas - nuostabus gardumynas, kurio galima…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Mangas-pasifloras-meta.jpg)
Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kiviai-ir-mangai.jpg)
Kivių ir mangų džemas su vanile (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Kivių ir mangų džemassu vanile nuostabus gardumynas, kurio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/misko-uogu-be-cukraus.jpg)
Miško uogų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Miško uogų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/vysniu-be-cukraus.jpg)
Vyšnių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/avieciu-be-cukraus.jpg)
Aviečių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Abrikosai-be-cukraus.jpg)
Abrikosų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Abrikosų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7060_Pizza-P.A.L.A.-main.jpg)
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ragu.jpg)
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7011-main.jpg)
Sumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau