Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
PlačiauItališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauŽaliasis padažas GREEN SAUCE (190 g)
Šis tradicinis itališkas padažas gaminamas iš žaliųjų saldžiųjų paprikų, petražolių, kaparėlių, ančiuvių ir aliejaus. Idealiai tinka su mėsos patiekalais, mėsainiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauAitriųjų paprikų padažas HOT CHILI PAPPER (190 g)
Tipiškas Kalabrijos padažas, stipraus, bet gerai subalansuoto skonio. Gaminamas iš itališkų aitriųjų paprikų, šviežių pievagrybių, džiovintų pomidorų, baklažanų ir artišokų.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauAštrus pomidorų padažas ARRABBIATA SAUCE (190 g)
Aštrus pomidorų padažas kilęs iš Romos ir užkariavęs visą pasaulį. Gaminamas tik iš aukščiausios kokybės produktų ir itališkų pomidorų. Puikiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauŠviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališkas užkandis TARALLI (300 g)
Tradicini pietų Italijos užkandis su aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauDžiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauTraškus užkandis “TARALLI MEDITARRANEI” (250 g)
Pikantiškos barankytės pagamintos su kietųjų kviečių miltais. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais užkandžiais prie gėrimo taurės.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
PlačiauTraškus užkandis su svogūnais ir sūriu “MINI GRISSINI CIPOLLA E FORMAGGIO” (150 g)
Itališki, vieno kąsnio užkandukai. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais užkandžiais prie gėrimo taurės. Puikiai dera su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
PlačiauTraškus užkandis su pomidorais ir raudonėliu “FOCACCINE TOMATO AND OREGANO” (100 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
PlačiauTraškus užkandis su pomidorais ir raudonėliu “PALESI POMODORO E ORIGANO” (120 g)
Itališki, vieno kąsnio užkandukai. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais užkandžiais prie gėrimo taurės. Puikiai dera su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
PlačiauTraškus užkandis su pomidorais ir paprika “SCROCCHIETTE TOMATO, PAPRIKA” (200 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
Plačiau