Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
PlačiauTradicinė ispaniška kraujinė dešra indelyje “MORCILLA EN CONSERVA” (360 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Ši tradicinės ispaniškos kraujinės dešros užtepėlė skirta tikriems…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauVytintos jautienos užtepėlė “CECINA PARA UNTAR” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Cecina dešros užtepėlė nuostabiai tinka naudoti užkandžiams ant…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauVytintos ispaniškos aštrios kiaulienos dešros užtepėlė “CHORIZO PARA UNTAR PICANTE” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas, kurie vieninteliai gamina tokias kiaulienos dešros užtepėles. Aštrios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauParuošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauNaminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauParuošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauCukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauGliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
PlačiauDekoravimo glaistas „Royal Icing“ (150 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus 96%, kukurūzų krakmolas, baltymų (pieno) milteliai, stabilizatorius E414, konservantas E200. 100 gramų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-15
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau