Archyvai
Cukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauGliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
PlačiauSūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauSūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (32 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauSūrios sviestinės tartaletės su prieskoniais (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauDekoravimo glaistas „Royal Icing“ (150 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus 96%, kukurūzų krakmolas, baltymų (pieno) milteliai, stabilizatorius E414, konservantas E200. 100 gramų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-15
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau