Archyvai
Ypatingas tradicinis Bolonijos padažas RAGU BOLOGNESE (840 g)
Klasikinis Bolonijos padažas, pagamintas iš jautienos su pomidorais, šviežiomis daržovėmis ir aliejumi. Šis natūralus padažas yra ypatingai geras pasirinkimas skubantiems.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauNeapolietiškas pomidorų padažas POMODORINA (680 g)
Ypatingas padažas, paruoštas su šviežių pomidorų gabaliukais, gausybe įvairių daržovių, aromatinių žolelių ir aliejumi. Tai yra puikus pasirinkimas, kaip skirtingų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauAštrus pomidorų padažas SUGO ALL’ARRABBIATA (830 g)
Padažas pagamintas iš šviežių pomidorų su ypač tyru alyvuogių aliejumi, šviežiomis daržovėmis (svogūnais, morkomis ir salierais) bei prieskoninėmis žolelėmis. Aštrumą…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauPomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauTroškintų daržovių padažas SUGO ALLA ZINGARA (820 g)
Sugo alla Zingara - pomidorų padažas su alyvuogėmis ir kaparėliais. Paruošta su šviežių pomidorų minkštimu, aliejuje pakepintomis šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-28
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau