Archyvai
Paruošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
PlačiauMaisto ir fotografijos idėjų knyga „52 kartai“
Knyga „52 kartai“ skirta visiems tiems, kurie myli gerą maistą ir mėgsta gaminti, nori paganyti akis į estetiškas maisto fotografijas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-25
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauPistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
PlačiauMarcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (5 kg)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (600 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (300 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (5 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauNatūrali lazdyno riešutų pasta (5 kg)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPistacijų pasta (3 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. …
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPistacijų pasta ( 300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-05
PlačiauNatūrali lazdyno riešutų pasta (600 g)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-11-18
Plačiau