Archyvai
Natūralus Shoyou Ramen sultinys SALSUS (1l)
SALSUS yra Norvegijos sultinių bei padažų gamintojas, visi produktai yra pagaminti iš šviežių ingredientų, natūralūs, be priedų ar skonio stipriklių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-10-08
PlačiauNatūralus Miso Ramen sultinys SALSUS (1l)
SALSUS yra Norvegijos sultinių bei padažų gamintojas, visi produktai yra pagaminti iš šviežių ingredientų, natūralūs, be priedų ar skonio stipriklių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-09-10
PlačiauNatūralus žuvies sultinys SALSUS (1l)
SALSUS yra Norvegijos sultinių bei padažų gamintojas, visi produktai yra pagaminti iš šviežių ingredientų, natūralūs, be priedų ar skonio stipriklių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-09-10
PlačiauNatūralus daržovių sultinys SALSUS (1l)
SALSUS is a Norwegian manufacturer of broths and sauces, all products are made from fresh ingredients, natural, without additives or…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-09-10
PlačiauNatūralus vištienos sultinys SALSUS (1l)
SALSUS yra Norvegijos sultinių bei padažų gamintojas, visi produktai yra pagaminti iš šviežių ingredientų, natūralūs, be priedų ar skonio stipriklių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-09-03
PlačiauMetalinė kvadratinė kepimo forma (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (22 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau