Archyvai
Itališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai RIGATONI be glitimo GLUTEN-FREE RIGATONI (500 g)
Rigatoni formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauKapučino skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauŽaliųjų citrinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauKartusis šokoladas 70,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauApelsinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauPieninis šokoladas 33,6 % ( 2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauJuodasis šokoladas 54,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauTraškūs rausvi žirneliai su kakavos sviestu (800 g)
Žaismingi burbuliukai su belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-11-10
PlačiauJuodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Juodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-25
PlačiauPomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Pomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas tobulai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
PlačiauVyšnių ir cinamono sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių ir cinamono sūrio pagardas tobulai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
PlačiauMangų ir greipfrutų sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir greipfrutų sūrio pagardas tobulai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
PlačiauAviečių ir juodosios arbatos sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių ir juodosios arbatos sūrio pagardas tobulai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauRaudonųjų svogūnų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Raudonųjų svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauItališki makaronai “FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau