Archyvai
Ypač tyras alyvuogių aliejus MOLINO ARBEQUINA (500 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauPirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su čili pipirais (500 ml)
Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagardintas aitriųjų pipirų prieskoniu. Sudedamosios dalys: pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (97%); čili pipirai (2,5%);…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauMetalinė kvadratinė kepimo forma (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (22 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauCukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauGliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „PICUAL“ (250 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ (250 ml)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „YUZU“ (250 ml)
Yuzu – tai citrusinis vaisius vadinamas kvapiuoju mandarinu. Vaisius pasižymi mažesniu rūgštumu ir ryškesnėmis kvapiosiomis savybėmis nei įprasti vakarietiški citrusiniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „ARBEQUINA“ (1000 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauDekoravimo glaistas „Royal Icing“ (150 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus 96%, kukurūzų krakmolas, baltymų (pieno) milteliai, stabilizatorius E414, konservantas E200. 100 gramų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-15
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau