Archyvai
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauTraškus šokoladinis įdaras (3 kg)
Sodrios šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus pistacijų skonio įdaras (3 kg)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus karamelinis įdaras (3 kg)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauPistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
PlačiauMarcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
Plačiau