Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TD4XA-apelsinaiirsvogunai.png)
Apelsinų ir svogūnų pagardas SAUCE WITH ONIONS (210 g)
Apelsinų ir svogūnų pagardas pasižymi lengvu aštrumu, kuris papildo saldžiarūgštį skonį. Gaminamas iš susmulkinto apelsino minkštimo ir kubeliais pjaustyto svogūno.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CE4XA-artisokai.png)
Artišokų šerdžių užtepėlė ARTICHOKE HEART SAUCE (190 g)
Universali subtilaus skonio ir švelnios tekstūros artišokų šerdžių užtepėlė gaminamas tik iš artišokų šerdžių ir prieskonių. Puikiai dera su įvairiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/ZC4XB-humus.png)
Avinžirnių humusas ORGANIC CHICKPEA HUMMUS (190 g)
Ši tradicinė vidurio rytų užtepėlė gaminama išskirtinai tik iš ekologiškų ingredientų: avinžirnių, sezamo sėklų, citrinų sulčių, česnako, druskos ir prieskonių.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/EZ4XA-olive-cream.png)
Juodųjų alyvuogių tapenada OLIVE CREAM (190 g)
Intensyvaus aromato, švelni juodųjų alyvuogių užtepėlė gaminama iš maltų juodųjų alyvuogių su tyro alyvuogių aliejaus, kad būtų išgauta vienoda spalva…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/EX4XA-profumata.png)
Pievagrybių kremas PROFUMATA (190 g)
Kremiškas, aksominis pievagrybių kremas su subtiliu triufelių kvapu. Gaminamas iš smulkiai supjaustytų šviežių grybų pagardintų alyvuogių aliejumi, druska, česnaku ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C34XA-confezione.png)
Šviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CG4XA-confezione.png)
Džiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/juodieji-serbentai-svogunai-1.png)
Juodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Juodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-25
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pomidorai-baltieji-svogunai-1.jpeg)
Pomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Pomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas tobulai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/vysnios-cinamonas-1.jpeg)
Vyšnių ir cinamono sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių ir cinamono sūrio pagardas tobulai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/mango-greipfurktai-1.jpeg)
Mangų ir greipfrutų sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir greipfrutų sūrio pagardas tobulai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/avietes-juodoji-arbata-1.jpeg)
Aviečių ir juodosios arbatos sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių ir juodosios arbatos sūrio pagardas tobulai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Raudonuju-svogunu-confit.jpg)
Raudonųjų svogūnų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Raudonųjų svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Figu-confit.jpg)
Spanguolių confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Spanguolių confit - nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Mangu-confit.jpg)
Mangų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Figu-confit.jpg)
Figų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Figų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Perzik-Aalbessen-LQ.jpg)
Persikų ir raudonųjų serbentų džemas (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Persikų ir raudonųjų serbentų džemas - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Melynes-zalioji-citrina.jpg)
Mėlynių ir žaliųjų citrinų džemas (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mėlynių ir citrinų džemas - nuostabus gardumynas, kurio galima…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Mangas-pasifloras-meta.jpg)
Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau