Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Madagaskaro-ankstis_1vnt_.png)
Madagaskaro vanilės ankštis stikliniame inde (1 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Antgalis.png)
Konditerinio maišelio antgalis
Populiaraus konditerinių įrankių ir aksesuarų gamintojo „Martellato“ (Italija) sukurtas ypač aukštos kokybės, ilgaamžis ir patogus antgalis konditeriniams maišeliams. Jūsų kepinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-01-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VALETTE-antienos-riletas-be-kiaulienos-ir-alkoholio.jpg)
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Konditeriniai-maiseliai_.png)
Žalios spalvos konditeriniai maišeliai (5 vnt.)
Populiaraus konditerinių įrankių ir aksesuarų gamintojo "Martellato" (Italija) sukurti ypač aukštos kokybės ir patrauklios išvaizdos patogūs vienkartiniai konditeriniai maišeliai Jūsų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/PB1959.png)
Konditeriniai maišeliai (5 vnt.)
Vokiečių gamintojo sukurti ypač aukštos kokybės ir patogūs vienkartiniai konditeriniai maišeliai Jūsų kepinių dekoravimui ar gaminimo procesų palengvinimui. Atitinka EB…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Farina-Integrale.jpg)
Pilno grūdo kvietiniai miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/farina-di-grano-tenero-tipo-00.jpg)
Kvietiniai 00 tipo miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės itališki miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Migdolu-miltai.jpg)
Migdolų miltai (1 kg)
Pagaminta iš natūralios kilmės ingredientų - blanširuotų migdolų (be odos). Tinka desertams, maisto gamybai. Sudedamosios dalys: 100% maltų žalių migdolų. Alergenai:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-01-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/prod_kiausiniu_tryniai_60_copy-min.jpg)
Pasterizuota kiaušinių trynių masė (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/prod_kiausiniu_mase_20_copy-min.jpg)
Pasterizuota kiaušinių masė (tryniai+baltymai) (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/kiausiniu_baltymai_rgb-1.jpg)
Pasterizuoti kiaušinių baltymai (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-07
Plačiau