Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/al-sale-rosmari.jpg)
Traškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu “SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY” (180 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/6103fd7d53b5d_casa-milo-fettuccine-1.jpg)
Itališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/242scm1509cd-casamilo_coldiretti_spaghetti-nero-seppia_eu-x.jpg)
Itališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškios lazdelės su gaudos sūriu “CHE-CRI GOUDA CHEESE STICKS” (75 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su čederio sūriu ir juodaisiais pipirais “CHE-CRI CHEDDAR AND BLACK PEPPER” (67,5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su gaudos sūriu “CHE-CRI CRISPIES GOUDA CHEESE” (67.5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Gnocchi-di-patate.jpg)
Bulvių virtinukai CHICCHE DI PATATE (1 kg)
Bulviniai virtinukai chicche yra mažoji gnocchi versija. Puikus pasirinkimas greitiems pusryčiams, pietums, ar net vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Gnocchi-di-patate-1.jpg)
Bulvių virtinukai GNOCCHI DI PATATE (1 kg)
Gnocchi - itališki bulviniai virtinukai. Puikus pasirinkimas greitiems pietums ar vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o mėgausitės puikiu ir sočiu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_-1.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/BLUE_-1.png)
Kreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MASCARPONE_.png)
Kreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/GOAT_.png)
Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau