Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu30-scaled.jpg)
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu_3-scaled.jpg)
Anties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VALETTE-antienos-riletas-be-kiaulienos-ir-alkoholio.jpg)
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/013_pistaciju_pasta_1.jpg)
Pistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/20201029_114947-scaled-1.jpg)
Mišinys duonos kepimui „EASY BREAD“ (400 g)
Pagrindinė receptūra: 400 g EASY BREAD mišinio 570 g šilto vandens 20 g mielių 400 g kvietinių miltų Mieles sumaišyti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Marcipanas-1kg_.png)
Marcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
Plačiau