Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
Plačiau„Create 5″ karšto oro gruzdintuvė (2,5 l)
Mėgaukitės traškiais, gardžiai pagruzdintais patiekalais, naudodami labai mažai riebalų arba visai jų nenaudodami. Universali gruzdintuvė „Create 5 Air Fryer“ tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-12-20
Plačiau„AirFry“ skarda
Su Electrolux AirFry padėklu mėgaukitės traškiomis bulvytėmis ir gardžiomis daržovėmis naudojant mažiau aliejaus. Padėklas sukurtas su tolygiai paskirstytomis ventiliacijos angomis,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
Plačiau„Easy2Clean“ kepimo skarda
„Easy To Clean“ neprikepanti kepimo skarda. Kepant maistas neprisvyla, nepriskrunda. Itin lengva priežiūra. Visiška gaminimo laisvė be kepimo popieriaus! „Easy2Clean“…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
PlačiauGrilis “Plancha”
Akimirksniu paverskite savo kaitlentę kepsnine ir išgaukite tobulą kepimo grilyje skonį visus metus, naudodami grilį „Plancha“. Mėgaukitės grilyje skrudintais sultingais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
PlačiauSilikoninė forma MADELEINE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti. Silikoninės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-02-22
PlačiauSilikoninė forma CAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-11
PlačiauSilikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauSilikoninė forma CUPCAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauSilikoninė forma MINI MUFFIN
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauKonditerinio maišelio antgalis (karpytas)
Populiaraus konditerinių įrankių ir aksesuarų gamintojo „Martellato“ (Italija) sukurtas ypač aukštos kokybės, ilgaamžis ir patogus antgalis konditeriniams maišeliams. Jūsų kepinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-05-02
PlačiauKonditerinio maišelio antgalis
Populiaraus konditerinių įrankių ir aksesuarų gamintojo „Martellato“ (Italija) sukurtas ypač aukštos kokybės, ilgaamžis ir patogus antgalis konditeriniams maišeliams. Jūsų kepinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-01-11
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauŽalios spalvos konditeriniai maišeliai (5 vnt.)
Populiaraus konditerinių įrankių ir aksesuarų gamintojo "Martellato" (Italija) sukurti ypač aukštos kokybės ir patrauklios išvaizdos patogūs vienkartiniai konditeriniai maišeliai Jūsų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKonditeriniai maišeliai (5 vnt.)
Vokiečių gamintojo sukurti ypač aukštos kokybės ir patogūs vienkartiniai konditeriniai maišeliai Jūsų kepinių dekoravimui ar gaminimo procesų palengvinimui. Atitinka EB…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-11
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau