Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu30-scaled.jpg)
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu_3-scaled.jpg)
Anties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/tubettoni-rigati.jpg)
Itališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/trofie.jpg)
Itališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/rigatoni.jpg)
Itališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/pasta-mista.jpg)
Itališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/gomitoni.jpg)
Itališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/bucatini.jpg)
Itališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/VD4XA-salsaverde.png)
Žaliasis padažas GREEN SAUCE (190 g)
Šis tradicinis itališkas padažas gaminamas iš žaliųjų saldžiųjų paprikų, petražolių, kaparėlių, ančiuvių ir aliejaus. Idealiai tinka su mėsos patiekalais, mėsainiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C54XA-fuoco.png)
Aitriųjų paprikų padažas HOT CHILI PAPPER (190 g)
Tipiškas Kalabrijos padažas, stipraus, bet gerai subalansuoto skonio. Gaminamas iš itališkų aitriųjų paprikų, šviežių pievagrybių, džiovintų pomidorų, baklažanų ir artišokų.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CR4XA-arabiata.png)
Aštrus pomidorų padažas ARRABBIATA SAUCE (190 g)
Aštrus pomidorų padažas kilęs iš Romos ir užkariavęs visą pasaulį. Gaminamas tik iš aukščiausios kokybės produktų ir itališkų pomidorų. Puikiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C34XA-confezione.png)
Šviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CG4XA-confezione.png)
Džiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/02/Apples-OrangesCaramel-salted-butter.jpg)
Karamelės ir sūdyto sviesto kremas (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Karamelės ir sūdyto sviesto derinys yra fantastiškas pasirinkimas,…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-02-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/w1200h1200.jpg)
Itališki makaronai “FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/penne-rigate-500-gr-casa-milo-large.jpg)
Itališki makaronai “PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/CASA-MILO-ORECCHIETTE-APULIEN-500-G-_-2067.jpg)
Itališki makaronai “ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/6103fd7d53b5d_casa-milo-fettuccine-1.jpg)
Itališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/242scm1509cd-casamilo_coldiretti_spaghetti-nero-seppia_eu-x.jpg)
Itališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau