Archyvai
Tradicinė ispaniška kraujinė dešra indelyje “MORCILLA EN CONSERVA” (360 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Ši tradicinės ispaniškos kraujinės dešros užtepėlė skirta tikriems…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauVytintos jautienos užtepėlė “CECINA PARA UNTAR” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Cecina dešros užtepėlė nuostabiai tinka naudoti užkandžiams ant…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauVytintos ispaniškos aštrios kiaulienos dešros užtepėlė “CHORIZO PARA UNTAR PICANTE” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas, kurie vieninteliai gamina tokias kiaulienos dešros užtepėles. Aštrios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauKvietiniai miltai mieliniams gaminiams MANITOBA (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-12
PlačiauKieto grūdo kvietiniai miltai SEMOLA RIMACINATA (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų Kieto grūdo kvietiniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-22
PlačiauMaisto ir fotografijos idėjų knyga „52 kartai“
Knyga „52 kartai“ skirta visiems tiems, kurie myli gerą maistą ir mėgsta gaminti, nori paganyti akis į estetiškas maisto fotografijas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-25
PlačiauPilno grūdo kvietiniai miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
PlačiauKvietiniai 00 tipo miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės itališki miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau