Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/584M_Taralli-main.jpg)
Itališkas užkandis TARALLI (300 g)
Tradicini pietų Italijos užkandis su aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/6104003d664ae_casa-milo-taralli-mediterranei-1.jpg)
Traškus užkandis “TARALLI MEDITARRANEI” (250 g)
Pikantiškos barankytės pagamintos su kietųjų kviečių miltais. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais užkandžiais prie gėrimo taurės.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/6103fe104568e_casa-milo-grissini-cipola-formaggio-1.jpg)
Traškus užkandis su svogūnais ir sūriu “MINI GRISSINI CIPOLLA E FORMAGGIO” (150 g)
Itališki, vieno kąsnio užkandukai. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais užkandžiais prie gėrimo taurės. Puikiai dera su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/F161637_1_b245.png)
Traškus užkandis su pomidorais ir raudonėliu “FOCACCINE TOMATO AND OREGANO” (100 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/6104007334887_casa-milo-palesi-olive-pomodoro-e-origano-1.jpg)
Traškus užkandis su pomidorais ir raudonėliu “PALESI POMODORO E ORIGANO” (120 g)
Itališki, vieno kąsnio užkandukai. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais užkandžiais prie gėrimo taurės. Puikiai dera su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Al-pomodoro-e-paprica.jpg)
Traškus užkandis su pomidorais ir paprika “SCROCCHIETTE TOMATO, PAPRIKA” (200 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/al-sale-rosmari.jpg)
Traškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu “SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY” (180 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškios lazdelės su gaudos sūriu “CHE-CRI GOUDA CHEESE STICKS” (75 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su čederio sūriu ir juodaisiais pipirais “CHE-CRI CHEDDAR AND BLACK PEPPER” (67,5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su gaudos sūriu “CHE-CRI CRISPIES GOUDA CHEESE” (67.5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/2AF-main-1.jpg)
Paruošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ragu.jpg)
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pulled-Pork-5.jpg)
Paruošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/019.jpg)
Netirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/5-5.jpg)
Spalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2017/05/25696_1.jpg)
Cukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/POP-masyte_.png)
Cukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Gliukozes-sirupas.png)
Gliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
Plačiau