Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/Baltuju-trumu-aliejus.jpg)
Baltųjų trumų alyvuogių aliejus WHITE TRUFFLE OLIVE OIL (250 ml)
Arbequina – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis ypatingo skonio ir aromato aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus. Jo skonį nuostabiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/Trumu-aliejus.jpg)
Juodųjų trumų alyvuogių aliejus BLACK TRUFFLE OLIVE OIL (250 ml)
Arbequina – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis ypatingo skonio ir aromato aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus. Jo skonį nuostabiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/08/tart-shells-sav-square-medium-TS6001-S_94b2f29b-0ef9-4b3b-9af7-96641e16ff9d_800x800.webp)
Mažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/07/VN6XA-saldziarugsciai-svogunai.png)
Saldžiarūgščiai marinuoti svogūnėliai SWEET AND SOUR BABY ONIONS (240 g)
Skanūs, traškūs borettana svogūnai marinuoti saldžiarūgščiame marinate yra tvirtos tekstūros bei išraiškingo skonio. Puiku priedas prie užkandžių ar pagrindinių mėsos…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-07-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/7038-lasagne-senza-glutine-main.jpg)
Itališki lazanijos lakštai be glitimo GLUTEN-FREE LASAGNE (250 g)
Lazanijos lakštai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai puikus…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/7040-penne-senza-glutine-main.jpg)
Itališki makaronai PENNE be glitimo GLUTEN-FREE PENNE (500 g)
Penne formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/7035-tagliatelle-senza-glutine-main.jpg)
Itališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/7034-spaghetti-senza-glutine-main.jpg)
Itališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/7039-rigatoni-senza-glutine-main.jpg)
Itališki makaronai RIGATONI be glitimo GLUTEN-FREE RIGATONI (500 g)
Rigatoni formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7060_Pizza-P.A.L.A.-main.jpg)
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XH1_Boccioli-di-carciofi-grigliati-main.jpg)
Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/HBH_Spaccatelli-di-carciofo-trifolati-main.jpg)
Konservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XA1-main-1.jpg)
Pomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/balz.jpg)
Maži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VPH-main-1.jpg)
Maži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7011-main.jpg)
Sumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7012-main.jpg)
Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ZU2-main.jpg)
Karamelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MolinoMandarinEVOO.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su mandarinais (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus mandarinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
Plačiau