Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Figu-confit.jpg)
Figų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Figų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Perzik-Aalbessen-LQ.jpg)
Persikų ir raudonųjų serbentų džemas (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Persikų ir raudonųjų serbentų džemas - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Melynes-zalioji-citrina.jpg)
Mėlynių ir žaliųjų citrinų džemas (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mėlynių ir citrinų džemas - nuostabus gardumynas, kurio galima…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Mangas-pasifloras-meta.jpg)
Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kiviai-ir-mangai.jpg)
Kivių ir mangų džemas su vanile (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Kivių ir mangų džemassu vanile nuostabus gardumynas, kurio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/misko-uogu-be-cukraus.jpg)
Miško uogų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Miško uogų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/vysniu-be-cukraus.jpg)
Vyšnių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/avieciu-be-cukraus.jpg)
Aviečių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Abrikosai-be-cukraus.jpg)
Abrikosų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Abrikosų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7060_Pizza-P.A.L.A.-main.jpg)
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XH1_Boccioli-di-carciofi-grigliati-main.jpg)
Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/HBH_Spaccatelli-di-carciofo-trifolati-main.jpg)
Konservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XA1-main-1.jpg)
Pomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/2AF-main-1.jpg)
Paruošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ragu.jpg)
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/balz.jpg)
Maži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VPH-main-1.jpg)
Maži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7011-main.jpg)
Sumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7012-main.jpg)
Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau