Archyvai
„Create 5″ karšto oro gruzdintuvė (2,5 l)
Mėgaukitės traškiais, gardžiai pagruzdintais patiekalais, naudodami labai mažai riebalų arba visai jų nenaudodami. Universali gruzdintuvė „Create 5 Air Fryer“ tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-12-20
PlačiauTraškūs rausvi žirneliai su kakavos sviestu (800 g)
Žaismingi burbuliukai su belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-11-10
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauItališki makaronai “FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau„AirFry“ skarda
Su Electrolux AirFry padėklu mėgaukitės traškiomis bulvytėmis ir gardžiomis daržovėmis naudojant mažiau aliejaus. Padėklas sukurtas su tolygiai paskirstytomis ventiliacijos angomis,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
Plačiau„Easy2Clean“ kepimo skarda
„Easy To Clean“ neprikepanti kepimo skarda. Kepant maistas neprisvyla, nepriskrunda. Itin lengva priežiūra. Visiška gaminimo laisvė be kepimo popieriaus! „Easy2Clean“…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
PlačiauGrilis “Plancha”
Akimirksniu paverskite savo kaitlentę kepsnine ir išgaukite tobulą kepimo grilyje skonį visus metus, naudodami grilį „Plancha“. Mėgaukitės grilyje skrudintais sultingais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
PlačiauPomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauNaminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su mandarinais (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus mandarinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
Plačiau