Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Surios-mini-apvalios-tartaletes_.png)
Sūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2017/03/9856768.jpeg)
Sūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (32 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/90442empty.jpg)
Sūrios sviestinės tartaletės su prieskoniais (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/20201029_114947-scaled-1.jpg)
Mišinys duonos kepimui „EASY BREAD“ (400 g)
Pagrindinė receptūra: 400 g EASY BREAD mišinio 570 g šilto vandens 20 g mielių 400 g kvietinių miltų Mieles sumaišyti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-17
Plačiau