Archyvai
Vanilės ekstraktas su sėklomis (20 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauMadagaskaro vanilės ankštys stikliniame inde (2 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauMadagaskaro vanilės ankštis stikliniame inde (1 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauTraškus šokoladinis įdaras (3 kg)
Sodrios šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus pistacijų skonio įdaras (3 kg)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus karamelinis įdaras (3 kg)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau