Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/SUGO.png)
Aštrus pomidorų padažas SUGO ALL’ARRABBIATA (830 g)
Padažas pagamintas iš šviežių pomidorų su ypač tyru alyvuogių aliejumi, šviežiomis daržovėmis (svogūnais, morkomis ir salierais) bei prieskoninėmis žolelėmis. Aštrumą…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/UV0K-padazas.png)
Pomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/zingara.png)
Troškintų daržovių padažas SUGO ALLA ZINGARA (820 g)
Sugo alla Zingara - pomidorų padažas su alyvuogėmis ir kaparėliais. Paruošta su šviežių pomidorų minkštimu, aliejuje pakepintomis šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-28
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_-1.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/BLUE_-1.png)
Kreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MASCARPONE_.png)
Kreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/GOAT_.png)
Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/20201029_114947-scaled-1.jpg)
Mišinys duonos kepimui „EASY BREAD“ (400 g)
Pagrindinė receptūra: 400 g EASY BREAD mišinio 570 g šilto vandens 20 g mielių 400 g kvietinių miltų Mieles sumaišyti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/DSC_9834_1.jpg)
Šokoladinis biskvito mišinys „ChocoKeks“ (400 g)
Užteks rūpintis tešlos ruošimu ir baimintis dėl ingredientų proporcijų. Galite visą savo laiką skirti naujų formų ar dekoravimo paieškoms, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-12-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/prod_kiausiniu_tryniai_60_copy-min.jpg)
Pasterizuota kiaušinių trynių masė (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/prod_kiausiniu_mase_20_copy-min.jpg)
Pasterizuota kiaušinių masė (tryniai+baltymai) (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/selection-cream-1l.png)
Grietinėlė (1000 ml)
CORMAN yra aukščiausios kokybės grietinėlė turinti 35,1 % pieno riebalų. Ji išgaunama nugriebiant kruopščiai atrinktą pieną. Ši grietinėlė idealiai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-07
Plačiau