Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/242scm1509cd-casamilo_coldiretti_spaghetti-nero-seppia_eu-x.jpg)
Itališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/610tGKIUCL._AC_SY550_.jpg)
Kvietiniai miltai mieliniams gaminiams MANITOBA (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/durummel-malt-2-ganger-semola-di-grano-duro-rimacinata-1-kg-molino-ferrari-3.jpg)
Kieto grūdo kvietiniai miltai SEMOLA RIMACINATA (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų Kieto grūdo kvietiniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Farina-Integrale.jpg)
Pilno grūdo kvietiniai miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/farina-di-grano-tenero-tipo-00.jpg)
Kvietiniai 00 tipo miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės itališki miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Migdolu-miltai.jpg)
Migdolų miltai (1 kg)
Pagaminta iš natūralios kilmės ingredientų - blanširuotų migdolų (be odos). Tinka desertams, maisto gamybai. Sudedamosios dalys: 100% maltų žalių migdolų. Alergenai:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-01-13
Plačiau