Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/C57-eshop.png)
Aštrus daržovių padažas su čili pipirais SALSA DI FUOCO (400 g)
Salsa Di Fuoco padažas gaminamas iš aitriųjų paprikų, pievagrybių, pomidorų, baklažanų ir artišokų. Gerai subalansuotas aštrus skonis. Puikiai tinka picoms,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/bolognese.png)
Ypatingas tradicinis Bolonijos padažas RAGU BOLOGNESE (840 g)
Klasikinis Bolonijos padažas, pagamintas iš jautienos su pomidorais, šviežiomis daržovėmis ir aliejumi. Šis natūralus padažas yra ypatingai geras pasirinkimas skubantiems.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pomodorina.png)
Neapolietiškas pomidorų padažas POMODORINA (680 g)
Ypatingas padažas, paruoštas su šviežių pomidorų gabaliukais, gausybe įvairių daržovių, aromatinių žolelių ir aliejumi. Tai yra puikus pasirinkimas, kaip skirtingų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/SUGO.png)
Aštrus pomidorų padažas SUGO ALL’ARRABBIATA (830 g)
Padažas pagamintas iš šviežių pomidorų su ypač tyru alyvuogių aliejumi, šviežiomis daržovėmis (svogūnais, morkomis ir salierais) bei prieskoninėmis žolelėmis. Aštrumą…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/UV0K-padazas.png)
Pomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/zingara.png)
Troškintų daržovių padažas SUGO ALLA ZINGARA (820 g)
Sugo alla Zingara - pomidorų padažas su alyvuogėmis ir kaparėliais. Paruošta su šviežių pomidorų minkštimu, aliejuje pakepintomis šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-28
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VALETTE-antienos-riletas-be-kiaulienos-ir-alkoholio.jpg)
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/013_pistaciju_pasta_1.jpg)
Pistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Marcipanas-1kg_.png)
Marcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
Plačiau