Archyvai
Raudonos splavos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus sodraus raudono aksomo sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu desertams…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-02
PlačiauNetirpi cukraus pudra (200 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-09
PlačiauPasterizuota kiaušinių trynių masė (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPasterizuota kiaušinių masė (tryniai+baltymai) (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauGrietinėlė (1000 ml)
CORMAN yra aukščiausios kokybės grietinėlė turinti 35,1 % pieno riebalų. Ji išgaunama nugriebiant kruopščiai atrinktą pieną. Ši grietinėlė idealiai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-07
PlačiauPasterizuoti kiaušinių baltymai (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-07
PlačiauBaltojo šokolado putėsiai (800 g)
Lengvas paruošimas, greitas pateikimas! Šie putėsiai suteiks puikų skonį įdarams ir kremams, bei papuoš desertus. Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 58,5 % (jį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (800 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
Plačiau