Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas „Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
PlačiauIspaniškos kiaulienos dešrelės kepimui „CHORIZO BARBECUE MILD” (300 g)
Kepamosios kiaulienos dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies kiaulienos. Mėsa yra malama, minkoma ir gardinama natūraliais prieskoniais, kad būtų išgautas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-05-11
PlačiauIspaniškos aštrios kiaulienos dešrelės kepimui „CHORIZO BARBECUE SPICY” (300 g)
Aštrios, kepamosios kiaulienos dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies kiaulienos. Mėsa yra malama, minkoma ir gardinama natūraliais prieskoniais, kad būtų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-05-11
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau