Archyvai
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauVanilės ekstraktas su sėklomis (100 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauVanilės ekstraktas su sėklomis (50 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauVanilės ekstraktas su sėklomis (20 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauMadagaskaro vanilės ankštys stikliniame inde (2 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauMadagaskaro vanilės ankštis stikliniame inde (1 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs pieninio šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs pieninio šokolado pabarstukai (100 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (100 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauŽelatina lapeliais (10 vnt.)
Inovatyvaus ir pasaulyje garsaus gamintojo Sosa želatina lapeliais yra patogi naudoti tiek konditerijoje tiek kulinarijoje. Sudedamosios dalys: natūrali kiaulienos želatina. Stiprumas: 180…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-08-01
PlačiauKepimo milteliai (120 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKepimo milteliai (1000 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauTirštiklis – ksantano derva (500 g)
Tai natūralus tirštiklis/emulsiklis (angliavandenis), išgaunamas kukurūzų krakmolo bakterijų fermentacijos metu. Naudojimas ir dozavimas: tirpsta šaltame ir karštame skystyje (bet kokiame skystyje,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-24
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
Plačiau