Archyvai
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauParuošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
PlačiauKaramėlinis įdaras su biskvito gabaliukais (800 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauKaramelinis įdaras su biskvito gabaliukais (330 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (1000 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (400 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (400 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (1000 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (400 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras KRANFIL’S PASSIONFRUIT MANGO (400 g)
Pasifloru ir mango vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; rapsų aliejus; sausainių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (1000 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras su pistacijomis (1000 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras su pistacijomis (400 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus šokoladinis įdaras (3 kg)
Sodrios šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus pistacijų skonio įdaras (3 kg)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau