Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pulled-Pork-5.jpg)
Paruošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/001-Cover.jpg)
Maisto ir fotografijos idėjų knyga „52 kartai“
Knyga „52 kartai“ skirta visiems tiems, kurie myli gerą maistą ir mėgsta gaminti, nori paganyti akis į estetiškas maisto fotografijas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-25
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VALETTE-antienos-riletas-be-kiaulienos-ir-alkoholio.jpg)
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/013_pistaciju_pasta_1.jpg)
Pistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/nomina_ryzova.jpg)
Greito paruošimo RYŽIŲ košė (300 g)
Ryžiai - vienas iš maistingiausių produktų. Jie mažai kaloringi, tačiau suteikia daug energijos, todėl tinka sveiką gyvenseną praktikuojantiems, aktyviems ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-25
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Marcipanas-1kg_.png)
Marcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
Plačiau