Archyvai
Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauKivių ir mangų džemas su vanile (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Kivių ir mangų džemassu vanile nuostabus gardumynas, kurio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauBraškių ir baltojo šokolado džemas (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Braškių ir baltojo šokolado džemas nuostabus gardumynas, kurio galima…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauMiško uogų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Miško uogų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauVyšnių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauAviečių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauAbrikosų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Abrikosų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauItališki makaronai „FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai „PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai „ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai „FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai su sepijų rašalu „SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauTraškios lazdelės su gaudos sūriu „CHE-CRI GOUDA CHEESE STICKS” (75 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau„AirFry“ skarda
Su Electrolux AirFry padėklu mėgaukitės traškiomis bulvytėmis ir gardžiomis daržovėmis naudojant mažiau aliejaus. Padėklas sukurtas su tolygiai paskirstytomis ventiliacijos angomis,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
Plačiau„Easy2Clean“ kepimo skarda
„Easy To Clean“ neprikepanti kepimo skarda. Kepant maistas neprisvyla, nepriskrunda. Itin lengva priežiūra. Visiška gaminimo laisvė be kepimo popieriaus! „Easy2Clean“…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
PlačiauGrilis „Plancha”
Akimirksniu paverskite savo kaitlentę kepsnine ir išgaukite tobulą kepimo grilyje skonį visus metus, naudodami grilį „Plancha“. Mėgaukitės grilyje skrudintais sultingais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
PlačiauPomidorų minkštimas „Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauKonservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKonservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauŽaliųjų pomidorų pagardas SALSA POMODORI VERDI (430 g)
Pagardas pagamintas iš šviežiai surinktų žaliųjų pomidorų, gardintas imbieru ir garstyčiomis, kurie suteikia aštrumo ir išskirtinio aromato. Puikiai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau