Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu30-scaled.jpg)
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu_3-scaled.jpg)
Anties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/RK1-main-2.jpg)
CARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/RA1-main.jpg)
ARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
Plačiau