Archyvai
Kapučino skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauŽaliųjų citrinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauKartusis šokoladas 70,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauApelsinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauPieninis šokoladas 33,6 % ( 2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauJuodasis šokoladas 54,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauTraškūs rausvi žirneliai su kakavos sviestu (800 g)
Žaismingi burbuliukai su belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-11-10
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauTradicinė ispaniška kraujinė dešra indelyje “MORCILLA EN CONSERVA” (360 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Ši tradicinės ispaniškos kraujinės dešros užtepėlė skirta tikriems…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauVytintos jautienos užtepėlė “CECINA PARA UNTAR” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Cecina dešros užtepėlė nuostabiai tinka naudoti užkandžiams ant…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauVytintos ispaniškos aštrios kiaulienos dešros užtepėlė “CHORIZO PARA UNTAR PICANTE” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas, kurie vieninteliai gamina tokias kiaulienos dešros užtepėles. Aštrios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauKvietiniai miltai mieliniams gaminiams MANITOBA (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-12
PlačiauKaramelinis įdaras su biskvito gabaliukais (330 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (1000 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (400 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
Plačiau