Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/thumb-4.jpg)
Tradicinė ispaniška kraujinė dešra indelyje “MORCILLA EN CONSERVA” (360 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Ši tradicinės ispaniškos kraujinės dešros užtepėlė skirta tikriems…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/thumb-3.jpg)
Vytintos jautienos užtepėlė “CECINA PARA UNTAR” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Cecina dešros užtepėlė nuostabiai tinka naudoti užkandžiams ant…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/thumb-1.jpg)
Vytintos ispaniškos aštrios kiaulienos dešros užtepėlė “CHORIZO PARA UNTAR PICANTE” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas, kurie vieninteliai gamina tokias kiaulienos dešros užtepėles. Aštrios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/2AF-main-1.jpg)
Paruošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ragu.jpg)
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pulled-Pork-5.jpg)
Paruošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau