Archyvai
CARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
PlačiauARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
PlačiauApvalūs aukso spalvos pyragaičių padėkliukai (6 vnt.)
Pasaulyje pamėgtas prancūzų gamintojas DEMARLE® sukūrė ypatingai kokybiškus ir patogius padėkliukus estetiškam ir patogiam konditerinių gaminių pateikimui. Pakuotė: parduodame lakštais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-20
PlačiauKvadratiniai aukso spalvos pyragaičių padėkliukai (6 vnt.)
Pasaulyje pamėgtas prancūzų gamintojas DEMARLE® sukūrė ypatingai kokybiškus ir patogius padėkliukus estetiškam ir patogiam konditerinių gaminių pateikimui. Pakuotė: parduodame lakštais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-20
PlačiauStačiakampiai aukso spalvos pyragaičių padėkliukai (6 vnt.)
Pasaulyje pamėgtas prancūzų gamintojas DEMARLE® sukūrė ypatingai kokybiškus ir patogius padėkliukus estetiškam ir patogiam konditerinių gaminių pateikimui. Pakuotė: parduodame lakštais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-20
PlačiauPistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
PlačiauMišinys duonos kepimui „EASY BREAD“ (400 g)
Pagrindinė receptūra: 400 g EASY BREAD mišinio 570 g šilto vandens 20 g mielių 400 g kvietinių miltų Mieles sumaišyti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-17
PlačiauMarcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
Plačiau