Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
PlačiauSaldžiarūgščiai marinuoti svogūnėliai SWEET AND SOUR BABY ONIONS (240 g)
Skanūs, traškūs borettana svogūnai marinuoti saldžiarūgščiame marinate yra tvirtos tekstūros bei išraiškingo skonio. Puiku priedas prie užkandžių ar pagrindinių mėsos…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-07-04
PlačiauPomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauKonservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKonservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauPomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauMaži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauMaži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauKaramelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
PlačiauPusiau džiovinti vyšniniai pomidorai be odelės “Pizzutello” (800 g)
„Pizzutello“ kilmės vyšniniai pomidoriukai yra kruopščiai nulupti ir šiek tiek padžiovinti. Dėl ypatingo saldaus skonio jie puikiai tinka žuvies patiekalams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-10-02
PlačiauŠvelniai džiovinti konservuoti pomidorai su prieskoniais SOLEGGIATI (800 g)
Vyšniniai pomidorai, supjaustyti ketvirčiais, pasūdyti, lengvai nusausinti ir paruošti su ypač tyru alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir česnaku. Be acto. Subtilaus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauPomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauGeltonos saldžiosios mini paprikos (850 g)
Geltonos mini saldžiosios paprikos - išskirtinis skonis ir žaisminga puošmena Jūsų užkandžiams. Patobulinkite savo receptus unikaliu, spalvingu ir gurmanišku ingredientu!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-22
PlačiauAntienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauSaulėje džiovinti pomidorai aliejuje (850 g)
Pjaustyti per pusę, konservuoti su aromatiniu aliejumi. Sudedamosios dalys: džiovinti pomidorai; saulėgrąžų aliejus; druska; vyno actas; česnakai; raudonėlis; paprikos; antioksidantas:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-03
PlačiauMangų tyrė „Ravifruit“ (1000 g)
Ši tyrė yra sodraus atogrąžų vaisių skonio ir aromato, intensyvios geltonai oranžinės spalvos. Ji puikiai tinka kremų, įdarų, ganašo, įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-02-21
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
PlačiauKonservuoti mini pomidoriukai (850 g)
Iki 15 mm dydžio, saldžiarūgščiai, ypač tinkami salotoms, picoms, sumuštiniams papuošti ir paskaninti. Skardinėje yra apie 160 pomidoriukų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-09-02
PlačiauKepti baklažanai aliejuje (850 g)
Gaivaus ir subtilaus skonio riekelėmis pjaustyti baklažanai, pagardinti prieskoniais bei konservuoti aromatingame aliejuje. Sudedamosios dalys: baklažanai (65 %); saulėgrąžų aliejus; česnakas; raudonėlis; mielių ekstraktas; cukrus;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-30
Plačiau