Archyvai
Ispaniškos kiaulienos dešrelės kepimui „CHORIZO BARBECUE MILD” (300 g)
Kepamosios kiaulienos dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies kiaulienos. Mėsa yra malama, minkoma ir gardinama natūraliais prieskoniais, kad būtų išgautas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-05-11
PlačiauIspaniškos aštrios kiaulienos dešrelės kepimui „CHORIZO BARBECUE SPICY” (300 g)
Aštrios, kepamosios kiaulienos dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies kiaulienos. Mėsa yra malama, minkoma ir gardinama natūraliais prieskoniais, kad būtų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-05-11
PlačiauKapučino skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauŽaliųjų citrinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauKartusis šokoladas 70,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauApelsinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauPieninis šokoladas 33,6 % ( 2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauJuodasis šokoladas 54,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauTraškūs rausvi žirneliai su kakavos sviestu (800 g)
Žaismingi burbuliukai su belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-11-10
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauBaltas šokoladas (30,4%) su karamele (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKaramėlinis įdaras su biskvito gabaliukais (800 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauKaramelinis įdaras su biskvito gabaliukais (330 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (1000 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (400 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (400 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (1000 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (400 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (1000 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
Plačiau