Archyvai
Mažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauSaldžiarūgščiai marinuoti svogūnėliai SWEET AND SOUR BABY ONIONS (240 g)
Skanūs, traškūs borettana svogūnai marinuoti saldžiarūgščiame marinate yra tvirtos tekstūros bei išraiškingo skonio. Puiku priedas prie užkandžių ar pagrindinių mėsos…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-07-04
PlačiauItališki lazanijos lakštai be glitimo GLUTEN-FREE LASAGNE (250 g)
Lazanijos lakštai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai puikus…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai PENNE be glitimo GLUTEN-FREE PENNE (500 g)
Penne formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai RIGATONI be glitimo GLUTEN-FREE RIGATONI (500 g)
Rigatoni formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauBalzaminis actas PRELIBATO ROSE (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-12-08
PlačiauPomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauKonservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKonservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauPomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauParuošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauNaminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauMaži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauMaži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauKaramelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau