Archyvai
Karamėlinis įdaras su biskvito gabaliukais (800 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauKaramelinis įdaras su biskvito gabaliukais (330 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (1000 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (400 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (400 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (1000 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (400 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (1000 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras su pistacijomis (1000 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras su pistacijomis (400 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauVanilės ekstraktas su sėklomis (100 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauVanilės ekstraktas su sėklomis (50 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauVanilės ekstraktas su sėklomis (20 ml)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauMadagaskaro vanilės ankštys stikliniame inde (2 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauMadagaskaro vanilės ankštis stikliniame inde (1 vnt.)
Madagaskaro vanilės ankštys yra pačios populiariausios pasaulyje. Jos naudojamos konditerijos gaminių ir įvairiausių gėrimų pagardinimui bei natūralios kosmetikos gamyboje. Madagaskaro vanilės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-03-04
PlačiauTraškus šokoladinis įdaras (3 kg)
Sodrios šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus pistacijų skonio įdaras (3 kg)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus karamelinis įdaras (3 kg)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauApelsinų cukatų griežinėliai (1,5 kg)
Apelsinų nauda organizmui yra milžiniška. Jie ne tik gausus ląstelienos sergėtojas, galinga sulčių bomba, bet ir daugybės vitaminų šaltinis bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-02-21
PlačiauLiofilizuotų spanguolių puselės (30 g)
Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizavimo metu sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas jį išgarinant žemoje temperatūroje. Liofilizuoti vaisiai išlaiko savo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-04
Plačiau