Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr021.jpg)
Silikoninė forma MADELEINE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti. Silikoninės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-02-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr028.jpg)
Silikoninė forma CAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr103.jpg)
Silikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr065-Silikonine-forma-CUPCAKE-1.jpg)
Silikoninė forma CUPCAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr020-Silikonine-forma-MINI-MUFFIN-1.jpg)
Silikoninė forma MINI MUFFIN
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/001-Cover.jpg)
Maisto ir fotografijos idėjų knyga „52 kartai“
Knyga „52 kartai“ skirta visiems tiems, kurie myli gerą maistą ir mėgsta gaminti, nori paganyti akis į estetiškas maisto fotografijas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-25
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/nomina_ryzova.jpg)
Greito paruošimo RYŽIŲ košė (300 g)
Ryžiai - vienas iš maistingiausių produktų. Jie mažai kaloringi, tačiau suteikia daug energijos, todėl tinka sveiką gyvenseną praktikuojantiems, aktyviems ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-25
Plačiau