Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
PlačiauJautienos padažo bazė Demi Glace SALSUS (1 l)
Aromatingas, klampus, sodraus skonio jautienos sultinio demi glace yra puikus pasirinkimas norint be didelių pastangų pagaminti kupinus skonio ir aromato…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-23
PlačiauItališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauMažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauItališki lazanijos lakštai be glitimo GLUTEN-FREE LASAGNE (250 g)
Lazanijos lakštai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai puikus…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai PENNE be glitimo GLUTEN-FREE PENNE (500 g)
Penne formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai RIGATONI be glitimo GLUTEN-FREE RIGATONI (500 g)
Rigatoni formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai “FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau