I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu


Ingredientai


Kuskusui jums reikės:

1 stiklinės smulkaus kuskuso
0,5 vnt. apelsino žievelės
0,5 vnt. apelsino sulčių
1 arb. šaukštelio susmulkinto šviežio imbiero
Aitriosios paprikos (pagal skonį)
Nedidelio pundelio šviežių mėtų ir petražolių

Antienai jums reikės:

2 vnt. antienos krūtinėlių
Kelių žiupsnių druskos
Kelių žiupsnių šviežiai maltų pipirų

Padažui Jums reikės:

250 ml raudonojo vyno padažo Home Chef
0,5 vnt. apelsino sulčių
  • 1Paruoškite kuskusą. Į dubenį supilkite kuskusą, įpilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Įtarkuokite apelsino žievelę, išspauskite sultis, suberkite susmulkintą imbierą ir aitriąją papriką. Taip paruoštą kuskusą užpilkite karštu vandeniu (kad apsemptų), uždenkite ir palikite išbrinkti.
  • 2Paruoškite antieną. Nuplautų ir nusausintų antienos krūtinėlių odelę įpjaukite keletą įstrižų pjūvių. Apibarstykite antieną druska ir šviežiai maltais pipirais ir įdėkite į folijos krepšelius, kad tekantys riebalai neišbėgtų.
  • 3Taip paruoštas anties krūtinėles kepkite iki 200 °C laipsnių įkaitintoje oro gruzdintuvėje 5 minutes. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 °C laipsnių ir kepkite dar 5-6 minutes. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo anties krūtinėlių dydžio. Iškepusiai mėsai leiskite „pailsėti“ apie 5-10 minučių.
  • 4Mėtas ir petražoles susmulkinkite ir suberkite į išbrinkusį kuskusą, permaišykite.
  • 5Padažui paruošti į prikaistuvį supilkite raudonojo vyno padažą, išspauskite pusės apelsino sultis ir pavirkite keletą minučių, kad šiek tiek nugaruotų.
  • 6Antieną patiekite su kvapniuoju kuskusu ir apelsininiu raudonojo vyno padažu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis