Aštrūs vištienos sparneliai su kreminio sūrio padažu

Ingredientai
Sparneliams su marinatu reikės:
1 kg sparnelių
Žiupsnelio druskos
Pipirų
2 skiltelių česnako
Aitriųjų paprikų dribsnių
Padažui reikės:
2 valg. š. grietinės
Šviežių krapų
- 1Marinatui skirtus ingredientus sudėti į indą, išmaišyti ir įtrinti į sparnelius. Palikti 15-20min pasimarinuoti.
- 2Kepti 200°C temp. apie 35 min su garų funkcija, kad sparneliai išliktų sultingesni. Paskutines 5 minutes galima kepti su grilio funkcija, kad dar geriau apskrustų odelė.
- 3Kol kepa sparneliai, galima pasidaryti padažą. Krapus smulkiai supjaustyti ir sudėti į kreminio sūrio ir grietinės masę, išmaišyti
- 4Iškepusius vištienos sparnelius valgyti dažant į kreminio sūrio padažą.