I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Banananinis pyragas su kokosų karamele


Ingredientai


Karamelei reikės:

35 g rudojo cukraus
30 g vandens
200 g kokosų pieno

Biskvitui reikės:

50 g sviesto
40 g kokosų drožlių
60 g cukraus
180 g pieno
2-3 bananų
  • 1Į prikaistuvį suberti cukrų, įpilti vandens ir virti iki tirštos konsistencijos, kai burbulai darysis dideli, sunkiai sprogstantys. Kai vanduo jau bus beveik išgaraves, maišant supilti kokosų pieną ir vanilės ekstraktą. Kai masė sutirštės, taps karamelinės spalvos, nukelti nuo kaitros ir leisti kiek atvėsti.
  • 2Į dubenį sudėti sviestą, miltus ir maišyti. Galima maišyti tiesiog rankomis. Maišant suberti kokosų drožles, cukrų, kepimo miltelius, juodo šokolado gabaliukus. Supilti pieną ir išmaišyti šluotelės pagalba.
  • 3Išmaišytą biskvito tešlą paskirstyti į kepimui skirtą formą arba kelias formeles (apie 15 cm skersmens), ant viršaus užpilti karamelę, sudėti bananus, perpjautus pusiau.
  • 4Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis