I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Banananinis pyragas su kokosų karamele


Ingredientai


Karamelei reikės:

35 g rudojo cukraus
30 g vandens
200 g kokosų pieno

Biskvitui reikės:

50 g sviesto
40 g kokosų drožlių
60 g cukraus
180 g pieno
2-3 bananų
  • 1Į prikaistuvį suberti cukrų, įpilti vandens ir virti iki tirštos konsistencijos, kai burbulai darysis dideli, sunkiai sprogstantys. Kai vanduo jau bus beveik išgaraves, maišant supilti kokosų pieną ir vanilės ekstraktą. Kai masė sutirštės, taps karamelinės spalvos, nukelti nuo kaitros ir leisti kiek atvėsti.
  • 2Į dubenį sudėti sviestą, miltus ir maišyti. Galima maišyti tiesiog rankomis. Maišant suberti kokosų drožles, cukrų, kepimo miltelius, juodo šokolado gabaliukus. Supilti pieną ir išmaišyti šluotelės pagalba.
  • 3Išmaišytą biskvito tešlą paskirstyti į kepimui skirtą formą arba kelias formeles (apie 15 cm skersmens), ant viršaus užpilti karamelę, sudėti bananus, perpjautus pusiau.
  • 4Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis