I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Bananiniai sūrio pyragaičiai


Ingredientai


Migdoliniams trupiniams reikės:

100 g cukraus
100 g šalto sviesto

Pagrindui reikės:

200 g iškeptų migdolinių trupinių
50 g sviesto

Bananiniam sūrio kremui reikės:

100 g cukraus
2 kiaušinių
1 gerai prinokusio banano
60 g grietinės

Grietinėlės kremui reikės:

30 g cukraus
  • 1Visus trupiniams skirtus ingredientus išmaišyti iki trupinių konsistencijos. Gali likti ir didesni trupiniai. Juos kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
  • 2Iškepusius ir atvėsusius trupinius susmulkinti ir sumaišyti su lydytu sviestu. Šią masę dėti į keksiukų formeles, kaip pagrindą pyragėliams.
  • 3Kremui skirtus ingredientus sudėti į plakiklio katiliuką ir plakti, kol masė taps vientisa. Gautą kremą išpilstyti į keksiukų formeles ant trupinių pagrindo.
  • 4Kepti iki 120°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Iškepusius sūrio pyragaičius atvėsinti.
  • 5Pyragaičius dekoruoti plakta grietinėle ir uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis